Het beste natuursteen in de omgeving van Best

Met natuursteen haalt u een product in huis dat een leven lang mee gaat. De statige en luxe uitstraling van natuursteen en bovenal de duurzaamheid maakt het de investering waard. 

  • wastafel natuursteen
  • Vensterbank natuursteen
  • Poort van park met natuursteen

Marmeren wastafels, dorpels en daken van hardsteen

Behalve de duurzaamheid hebben de verschillende soorten natuursteen waarmee wij werken nog allerlei andere positieve eigenschappen. De materialen zijn bijvoorbeeld nauwelijks poreus waardoor ze bestand zijn tegen vorst en vocht. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor badkamers en keukens. De meeste zijn krasbestendig waardoor ze zich lenen voor zeer veel belopen vloeren en andere opties waarbij het steen intensief gebruikt wordt: zoals een wastafel of aanrechtblad. 

Vraag een offerte aan

Hardsteen

Hardsteen heeft van nature een luxueuze uitstraling. Het wordt ook wel blauwe hardsteen genoemd door zijn diepblauwe tint. Binnenshuis wordt hardsteen in een donker gezoete vorm gebruikt. Zoeten is de meest lichte vorm van polijsten. Een gezoete afwerking geeft de steen een strakke, moderne en effen uitstraling. De geschuurde variant leent zich goed voor buitengebruik, zoals tuinen en opritten. Het geeft uw woning of kantoorpand een massieve en statige uitstraling. Hardsteen heeft een lage porositeitsgraad. Hierdoor is de steen bestand tegen vocht en dus vorst.
Exclusiviteit wordt snel bereikt met dit prachtige product. 

Vraag een offerte aan

Marmer

Wij gebruiken marmer voor vensterbanken, tafelbladen, open haarden en badkamers. Ook van deze steen zijn de gepolijste of ruwe opties beschikbaar. Marmer is een tijdloos product. Al jaren geeft marmer woningen een schone en luxe uitstraling. Uiteraard staat marmer ook bekend om het gebruik voor gedenkplaten. Ook bij deze wens maken wij een passend en eerbiedwaardig ontwerp. 

Vraag een offerte aan

Graniet

Graniet staat bekend om zijn hardheid. Door deze eigenschap is het kras- en slijtvast. Graniet komt het meeste voor in de gepolijste variant, omdat de kleur daarbij beter tot zijn recht komt. Ook kan het gezoet, dus licht gepolijst of anticato, ruw, worden geleverd. Graniet is geschikt voor oppervlakken die intensief worden gebruikt zoals keukenbladen, traptreden en gevelbekleding. Het is bestand tegen krassen en alle typen weersomstandigheden.  

Vraag een offerte aan

Leisteen

Leisteen heeft een gelaagde structuur. Het is slijt- en slipvast, het is krasbestendig en goed en makkelijk te onderhouden. Bovendien is leisteen niet vatbaar voor vorst en daarmee ideaal om in te zetten voor uw buitenwerk, zoals een terras. Leisteen is een betrouwbare steen.

Vraag een offerte aan

Uw interieur verrijken met een natuurstenen product? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Contact opnemen

Industrieweg 140,

5683 CG Best

0499-39 34 70