Van Oirschot Natuursteen in Best doet goed voor uw woning

Als u investeert in het interieur van uw woning of kantoor, wilt u dat ook terugzien. Wat is er imposanter dan een huis met een natuurstenen trap in de entree? Steen kan een zakelijke uitstraling hebben maar zeker ook warmte uitstralen. Denk aan een open haard of mooie vensterbanken van natuursteen. Bovendien zal uw woning stijgen in waarde door het gebruik van natuursteen.

Uw marmeren wastafel gaat een leven lang mee

Marmeren wastafel

Naast de uitstraling van de steen van uw keuze heeft natuursteen ook veel andere voordelen en positieve eigenschappen. Zo kunt u denken aan de hitte- en koubestendigheid en het slijtvaste karakter. Dit kan nuttig zijn voor het gebruik als keukenblad. 

Vraag een offerte aan
Wastafel donker marmer

Natuursteen kan zowel binnenshuis als buiten toegepast worden. Vele soorten zijn tegen kou en vorst bestendig en lenen zich dan ook goed voor de tuin, ook omdat natuursteen vaak een lage porositeit heeft en dus weinig vocht opneemt.

 

Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor natuurstenen dorpels, vensterbanken, keukenbladen, wastafelbladen etc. De keuze voor natuursteen stelt u niet teleur. 

Ga voor een luxe of juist robuuste uitstraling van uw interieur, vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Contact

Industrieweg 140,

5683 CG Best

0499-39 34 70