Van Oirschot Natuursteen uit Best voor Natuursteen en keramiek in uw interieur
Van Oirschot Natuursteen uit Best voor Natuursteen keukenbladen

Van Oirschot Natuursteen in Best doet goed voor uw woning

Als u investeert in het interieur van uw woning of kantoor, wilt u dat ook terugzien. Wat is er imposanter dan een huis met een natuurstenen trap in de entree? Of een mooie vloer. Steen kan een zakelijke uitstraling hebben maar zeker ook warmte uitstralen. Denk aan een open haard of mooie vensterbanken van natuursteen. Bovendien zal uw woning stijgen in waarde door het gebruik van natuursteen.

Uw marmeren wastafel gaat een leven lang mee

Naast de uitstraling van de steen van uw keuze heeft natuursteen ook veel andere voordelen en positieve eigenschappen. Zo kunt u denken aan de hitte- en koubestendigheid en het slijtvaste karakter. Dit kan nuttig zijn voor het gebruik als keukenblad. 

Natuursteen kan zowel binnenshuis als buiten toegepast worden. Vele soorten zijn tegen kou en vorst bestendig en leent zich dan ook goed voor de tuin. Ook omdat het een lage porositeit heeft en dus weinig vocht opneemt.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor natuursteen dorpels, vensterbanken, keuken-wastafelbladen etc. De keuze voor natuursteen stelt u niet teleur.