Van Oirschot Natuursteen levert composiet werkbladen in verschillende kleuren en uitvoeringen;
Van Oirschot Natuursteen levert werkbladen van composiet;
Een blad van composiet laat u maken door Van Oirschot Natuursteen uit Best;

Composieten werkbladen van Van Oirschot Natuursteen

Een blad van composiet geeft een strakke, moderne uitstraling. U kunt er ook een mooie nostalgische of juist een klassieke look mee creëren. Een blad van composiet is bij Van Oirschot Natuursteen leverbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor elke interieurstijl hebben we een passende variant. 

composiet aanrechtblad composiet werkblad composiet keuken

Maak kennis met composiet

Composiet is een industrieel vervaardigd steenachtig materiaal, gebaseerd op kwarts. Wij werken alleen met gerenommeerde en NSF-gecertificeerde composietleveranciers zoals Caesarstone, Unistone en Silestone. Die NSF-certificering geeft u namelijk de garantie dat het composiet voedselveilig is. Dit is belangrijk voor de toepassing in uw keuken.

Oppervlaktes in composiet
De meeste werkbladen in composiet hebben een glanzende gepolijste oppervlakte. Gaat uw voorkeur uit naar een matte afwerking, dan kunnen we ook een geborstelde versie leveren. (gezoet/suède/volcano).

Lichte kleur werkblad
Wilt u een lichte, effen kleur werkblad in uw keuken? Dan is composiet een goede materiaalkeuze.

meer weten over composiet?

 

Gebruiksgemak van composiet

De eigenschappen van composiet kunnen per kleur enigszins verschillen. Maar in principe is composiet altijd voldoende kras- en hittebestendig en heeft het een goede vlekbestendigheid in gepolijste, en redelijke vlekbestendigheid in suède en gezoete variant.

Ontdek het aanbod van composieten werkbladen in onze showroom.

Van Oirschot Natuursteen uit Best maakt wastafels en keukenbladen van composiet;