Composieten werkbladen bij Van Oirschot Natuursteen in Best

Een blad van composiet geeft een strakke, moderne uitstraling aan uw keuken. U kunt er ook een mooie nostalgische of juist klassieke look mee creëren. Een blad van composiet is bij Van Oirschot Natuursteen leverbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor elke interieurstijl hebben we een passende variant. 

  • Landelijke keuken met composiet
  • Moderne keuken met composiet
  • Stoere keuken met composiet

Maak kennis met composiet

Composiet is een industrieel vervaardigd steenachtig materiaal, gebaseerd op kwarts. Wij werken alleen met gerenommeerde en NSF-gecertificeerde composietleveranciers zoals Caesarstone, Unistone en Silestone. Die NSF-certificering geeft u namelijk de garantie dat het composiet voedselveilig is. Dit is belangrijk voor de toepassing in uw keuken.

 

Oppervlakken in composiet
De meeste werkbladen in composiet hebben een glanzend, gepolijst oppervlak Gaat uw voorkeur uit naar een matte afwerking, dan kunnen we de volgende versie leveren (gezoet, suède of volcano).

 

Lichte kleur werkblad
Wilt u een lichte, effen kleur werkblad in uw keuken? Dan is composiet een goede materiaalkeuze.

Meer weten over composiet?

Neem contact op
Composiet keuken wit

Gebruiksgemak van composiet

De eigenschappen van composiet kunnen per kleur enigszins verschillen. Maar in principe is composiet altijd voldoende kras- en hittebestendig en heeft het een goede vlekbestendigheid in de gepolijste, en een redelijke vlekbestendigheid in de suède en gezoete variant.

Ontdek het aanbod van composieten werkbladen in onze showroom.

Bezoek de showroom in Best

Een composieten werkblad voor uw keuken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact

Industrieweg 140,

5683 CG Best

0499-39 34 70

Cosentino

Silestone

Dekton

Sensa